aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχει φορ, έχει προπονητή, έχει και «πονοκέφαλο»

ΑΠΟΕΛ: Έχει φορ, έχει προπονητή, έχει και «πονοκέφαλο»

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τον προβληματικό ΑΠΟΕΛ των πρώτων μηνών της φετινής αγωνιστικής περιόδου για 45’ και τον επιβλητικό ΑΠΟΕΛ του τελευταίου διμήνου είδαν οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων Στα 90’ της αναμέτρησης με την Δόξα για τον β΄ γύρο του Κυπέλλου Coca-Cola που βρήκε την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι νικήτρια με 2-1.

Οι εξάκις σερί πρωταθλητές απέκτησαν πλεονέκτημα πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου αφού χρειάστηκε ο Πάολο Τραμετσάνι να δώσει ξανά διαπιστευτήρια των προπονητικών ικανοτήτων του. Ο Ιταλός παρέταξε ενδεκάδα με οκτώ αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Ερμή, αφήνοντας στον πάγκο παίκτες «κλειδιά».

Διαβάστε επίσης: Tα «μαγικά» του Τραμετσάνι έβαλαν σε τροχιά πρόκρισης τον ΑΠΟΕΛ (vid)

O AΠΟΕΛ πέραν της χαμένης ευκαιρίας του Αλωνεύτη στα αρχικά στάδια της αναμέτρησης ήταν ακίνδυνος επιθετικά, ευάλωτος ανασταλτικά και θύμισε ομάδα που διασύρθηκε από την Δόξα στις 23 Σεπτεμβρίου με 2-5 για την 4η αγωνιστική.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων που ωρυόταν στον πάγκο, έριξε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου τον Ζαχίντ, αλλάζοντας παράλληλα σχηματισμό, ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις της ομάδας του στην κυκλοφορία της μπάλας και λίγο αργότερα έδωσε εντολή στον Νατέλ να περάσει στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Μοράις: «Δεν ξέρω που μπορώ να φτάσω, δεν σκέφτομαι να σταματήσω»

Ο ΑΠΟΕΛ μεταμορφώθηκε, ισοφάρισε με τον Βραζιλιάνο στο 60’ και έξι λεπτά αργότερα ο Μπάλογκ στην πρώτη επαφή του με την μπάλα (αντικατέστησε τον Εφραίμ στο 64’) σκόραρε και έβαλε τους γαλαζοκίτρινους σε θέση οδηγού.

Ο Ούγγρος φορ κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία αποδεικνύει ότι μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να στηριχθεί σε αυτόν. Ο Τραμετσάνι ενεργοποίησε για τα καλά το νεαρό επιθετικό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μπάλογκ του αφιέρωσε το τέρμα.

Αντίθετα, ο Ρέζα- έπαιξε μετά τις 24 Νοεμβρίου και την ήττα από την ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική- απογοήτευσε για άλλη μία φορά. Η παρουσία του Ιρανού γι’ άλλη μία φορά δεν ήταν αισθητή και κυρίως χωρίς πάθος από έναν ποδοσφαιριστή που είχε… χίλιους λόγους να αποδείξει στον προπονητή και τον εαυτό του ότι αξίζει να αγωνίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ