aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχει επιπλέον κίνητρο

ΑΠΟΕΛ: Έχει επιπλέον κίνητρο

Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε (και) στην τρέχουσα σεζόν πως ξέρει να σηκώνεται όταν σκοντάφτει και πέφτει. Αυτό θέλει να κάνει και στο αποψινό εντός έδρας ματς της 26ης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (19:00, Cablenet 1), τέσσερα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό του από την Ομόνοια στο κύπελλο.

Λέγεται πως είναι καλύτερα μετά από αποτυχία να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το αμέσως επόμενο ματς, για να δοθεί η ευκαιρία να διαγραφεί με επιτυχία. Με αυτή τη λογική, οι γαλαζοκίτρινοι θα μπορούν απόψε να δώσουν το χαμόγελο στους οπαδούς τους, οι οποίοι πικράθηκαν μετά το 0-2 της περασμένης Τετάρτης από την «αιώνια» αντίπαλό τους.

Επικεντρωμένοι αποκλειστικά στο πρωτάθλημα πλέον, ελπίζουν πως θα πάρουν το τρίποντο για να μπουν πρώτοι στα πλέι οφ τίτλου που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα. Θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή με βραδινή νίκη στο ΓΣΠ, αφού υποχώρησαν στη δεύτερη θέση μετά το προψεσινό 3-1 της ΑΕΚ εις βάρος του Παραλιμνίου.

Όσο για την αντίπαλο, δεν χρειαζόταν ασφαλώς να επιστήσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του για τη δυσκολία που παρουσιάζει το παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πόσο επικίνδυνοι είναι και άλλωστε, έχουν ισχυρό κίνητρο να εξασφαλίσουν εισιτήριο στο α’ γκρουπ της β’ φάσης. Μόνο και μόνο αυτό αποτελεί όχι απλώς «καμπανάκι κινδύνου» για τους Λευκωσιάτες, αλλά… καμπάνες που ηχούν στεντόρεια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ