aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχει ακόμα (μπόλικο) δρόμο...

ΑΠΟΕΛ: Έχει ακόμα (μπόλικο) δρόμο…

Στο δεύτερο φιλικό του επί βουλγαρικού εδάφους, ο ΑΠΟΕΛ έμεινε ξανά στη «λευκή» ισοπαλία, αυτή τη φορά κόντρα στη ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας. Απέναντι σε μια πολύ πιο έτοιμη ομάδα, της οποίας ήταν το έκτο φιλικό παιχνίδι (είχε νικήσει και τα πέντε προηγούμενα), οι γαλαζοκίτρινοι προσπάθησαν, είχαν μερικά καλά διαστήματα, ωστόσο είναι φανερό πως χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά.

Είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της, σε αντίθεση με τους Βούλγαρους. Την ίδια ώρα, ο Σωφρόνης Αυγουστή στερήθηκε ξανά των υπηρεσιών σημαντικών ποδοσφαιριστών. Έδωσε έτσι, αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς και την ευκαιρία να δείξουν πράγματα, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Με αυτά τα δεδομένα, περισσότερο τον χαρακτήρα φιλικού για «ξεμούδιασμα» είχε η αναμέτρηση. Όταν ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, άλλωστε, και όταν τεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή τους, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ διαφορετικός, όσον αφορά τουλάχιστον τα πρόσωπα. Υπάρχει, οπότε, μπόλικος δρόμος μέχρι η ομάδα της Λευκωσίας να θεωρηθεί έτοιμη για τη νέα σεζόν…

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεπάκ, Καρώ (60′ Γαβριήλ), Έσελινγκ (77′ Τζαμάς), Γουίλερ (46′ Πολυκάρπου), Νταουσβίλι (60′ Βρόντης), Σόουζα (46′ Σατσιάς), Ντάλσιο (60′ Χαραλάμπους), Θεοδώρου (46′ Σαρφό), Κούτσακος (33′ Γεωργίου), Ντιαβαρά (46′ Εφραίμ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ