aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Εμπόδιο οι €300.000 του Ατζίλι»

ΑΠΟΕΛ: «Εμπόδιο οι €300.000 του Ατζίλι»

Ως τον υπ’ αριθμόν ένα μετεγγραφικό στόχο της Μακάμπι Χάιφα ενόψει του Ιανουαρίου φέρουν τον Ομέρ Ατζίλι τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης. Παρά το γεγονός ότι ατζέντης του 27χρονου ακραίου επιθετικού έχει ξεκαθαρίσει προ ημερών σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στη γειτονική χώρα ότι δεν προκύπτει κανένα ενδιαφέρον για τον πελάτη του η ιστοσελίδα sport5.co.il επιμένει στις πληροφορίες της.

Μάλιστα, σημειώνει πως και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή έστειλαν το μήνυμα ότι κάνει σοβαρές σκέψεις επαναπατρισμού του στη μετεγγραφική περίοδο που βρίσκεται προ των πυλών.

Στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι ο Ατζίλι ήταν στόχος της Μακάμπι Χάιφα και το περασμένο Καλοκαίρι, όμως η δικαστική περιπέτεια που είχε (σ.σ. στην πολύκροτη υπόθεση με τις καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών) ήταν η αιτία για να αποσύρει το ενδιαφέρον της. Οι ισραηλινοί τονίζουν πως το μεγαλύτερο εμπόδιο για μετεγγραφή του Ατζίλι στη Μακάμπι είναι το ψηλό συμβόλαιο που διατηρεί στον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, ο Ισραηλινός εξτρέμ αμείβεται με 300.000 ευρώ ετησίως και για να ντυθεί στα πράσινα της Μακάμπι Χάιφα θα πρέπει να συναινέσει σε χαμηλότερο μισθό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ