aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εάν το πάθημα έγινε μάθημα...

ΑΠΟΕΛ: Εάν το πάθημα έγινε μάθημα…

Να προσθέσει τρίτη διαδοχική χάντρα στο κομπολόι των νικών, κάνοντας αυτομάτως πολύ πιο εύκολη τη ζωή του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του παρουσιάζονται αποφασισμένοι και πρωτίστως καλά προετοιμασμένοι ώστε να λύσουν τους γρίφους που θα… αναδείξει ο αντίπαλος κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, πραγματοποιώντας το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρά το γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι πάνε από το καλό στο καλύτερο, καταγράφοντας σημαντική βελτίωση κατά το τελευταίο τρίμηνο (δέκα αγώνες αήττητοι), σε καμία περίπτωση δεν πετούν στα σύννεφα ή θεωρούν ότι έχουν «κλειδώσει» κάποιον εκ των στόχων τους. Εξάλλου, το κεντρικό μήνυμα που απορρέει από τις δημόσιες τοποθετήσεις από πλευράς διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών είναι πως παραμένουν συγκεντρωμένοι και παραλλήλως σε διαρκή εγρήγορση.

Αν και ο Ολυμπιακός βαδίζει και παραπατά κατά τους τελευταίους μήνες, λοιπόν, στον ΑΠΟΕΛ δεν παρασύρονται, χαρακτηρίζοντας αρκετά δύσκολη τη σημερινή αποστολή. Δεν ξέχασαν την ήττα από τους μαυροπράσινους τον περασμένο Σεπτέμβριο (0-1) και πολύ περισσότερο την ισοπαλία πριν από έναν μόλις μήνα (1-1). Δύο αποτυχημένες προσπάθειες για να κερδίσουν τον σημερινό αντίπαλο στην τρέχουσα σεζόν είναι πολλές, επομένως το… κακό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τριτώσει. Εάν πήραν το μάθημά τους, εν ολίγοις, θα φανεί λίγο πριν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν 21:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ