aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: €300.000 στα πόδια του Ζαχίντ και η προθεσμία

ΑΠΟΕΛ: €300.000 στα πόδια του Ζαχίντ και η προθεσμία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Προφανώς και στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να διατηρήσουν τον Γκάγιας Ζαχίντ στο έμψυχο δυναμικό. Εάν ίσχυε κάτι άλλο δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να του καταθέσουν νέα πρόταση χρονικής διάρκειας δύο ετών.

Όπως παραδέχθηκε προσφάτως ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, η προσφορά που έγινε στον 26χρονο παίκτη προβλέπει μειωμένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που λάμβανε μέχρι τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο, με βάση τα νέα οικονομικά δεδομένα, στην ομάδα της Λευκωσίας χαρακτηρίζουν ικανοποιητική την πρόταση στον γεννημένο στο Όσλο ποδοσφαιριστή.

ΑΠΟΕΛ: Ανδρέας Καρώ, ο 3ος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους, έριξε €300.000 ευρώ ετησίως στα πόδια του Ζαχίντ ώστε να τον πείσει για να βάλει την τζίφρα του σε νέο συμβόλαιο με χρονική ισχύ έως το 2023. Εν ολίγοις, θα αμείβεται με ένα μεγάλο ποσό, το οποίο δεν θα ξεπερνά τις αποδοχές των άλλων δύο ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν προσφάτως στο ρόστερ.

Όπως γράψαμε και χθες, οι Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι θα έχουν ετήσιες αποδοχές περίπου €300.000 (συν μπόνους).  Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ διεμήνυσε στον Ζαχίντ ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα θα πρέπει να δώσει την τελική του απάντηση ώστε να δράσουν αναλόγως.

ΑΠΟΕΛ: «Παίζει» ψηλά σε μετεγγραφικό επίπεδο και το κάνει πολύ καλά

Ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα να αγωνισθεί σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα, αλλά σε περίπτωση που δεν βρει την πρόταση που θα ανταποκρίνεται στα «θέλω» του, τότε θα ήθελε να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ. Το κοντέρ του Ζαχίντ «έγραψε» στη λήξασα σεζόν 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και 4 γκολ.

«Βεβαίως και έγινε πρόταση στον Ζαχίντ. Έχουμε άριστη σχέση, ουδέποτε είχαμε διαφορές μαζί του. Κακώς πέρσι δεν έμεινε με απόφαση του τότε προπονητή», είχε αναφέρει, υπενθυμίζουμε, αρχές της εβδομάδας ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Και συνέχισε: «Η πρόταση που του κάναμε δεν είναι στα σημερινά δεδομένα, αλλά είναι αρκετά ικανοποιητική. Σεβόμενοι την επιθυμία του να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα, βάλαμε κάποιες ημερομηνίες και θα περιμένουμε. Σαφώς κοιτάζουμε για να είμαστε έτοιμοι για αντικαταστάτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ