aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: €200.000 συν απολαβές για 20 συμμετοχές και τρία γκολ...

ΑΠΟΕΛ: €200.000 συν απολαβές για 20 συμμετοχές και τρία γκολ…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Σύμφωνα πάντοτε με τα ρεπορτάζ, ο Ανδρέας Μακρής το Καλοκαίρι είχε κοστίσει στην Γουόλσολ 300.000 στερλίνες (κάπου 355.000 ευρώ). Ποσό-ρεκόρ για την αγγλική ομάδα σε θέμα αγοράς. Ποσό-ρεκόρ επίσης, αποτέλεσε κι αυτό της πώλησής του στον ΑΠΟΕΛ το Καλοκαίρι του 2017.

Ο 24χρονος επιθετικός, αποδεσμεύτηκε από τον ΑΠΟΕΛ και η προσφορά του στους γαλαζοκίτρινους της πρωτεύουσας, σε καμία περίπτωση δεν είναι αντάξια των 200.000 που δαπάνησε ο σύλλογος. Ισοδυναμούν τόσα χρήματα συν οι απολαβές του παίκτη σε 20 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τρία γκολ; Ασφαλώς όχι και τέτοια παραδείγματα είναι που θα κληθεί ο ΑΠΟΕΛ να αποφύγει στο μέλλον. Διότι αυτό παραπάει όταν συμβαίνει και προκαλεί όλο και περισσότερο την οργή των οπαδών.

Και προς Θεού, η ευθύνη σε καμία περίπτωση δεν αποδίδεται στον ίδιο, αλλά στους προπονητές που τον είχαν υπό τις οδηγίες του και δεν του έδιναν περισσότερες ευκαιρίες. «Αν είναι να ξοδεύει τόσα η διοίκηση, τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο και οι προπονητές να δίνουν ευκαιρίες», λένε αρκετοί και δεν μπορεί κανείς να τους βρει άδικο…

Μάριο Μπέιν, Γιώργος Δώνης, Μπρούνο Μπαλταζάρ (αρχές 2018-19 προτού πάει ο παίκτης στην ΑΕΛ), Πάολο Τραμετσάνι (αρχές 2019-20), Τομάς Ντολ, Λούκας Χατζηλούκας, Κόρε Ινγκέμπριγκτσεν, Λούκας Χατζηλούκας και για λίγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν οι προπονητές που δεν τον «εμπιστεύτηκαν» τον Μακρή.

Το έκανε, όμως, ο Ντούσαν Κέρκεζ στην ΑΕΛ τη σεζόν που ο Μακρής αγωνίστηκε με επιτυχία ως δανεικός και συνέβαλε στην κατάκτηση του κυπέλλου (2918-19). Και για να ενδιαφέρεται ο Τιμούρ Κετσπάγια για τον ελεύθερο πλέον Μακρή, για να τον αποκτήσει η Ανόρθωση, σημαίνει πως κι αυτός τον εμπιστεύεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ