aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: €2.000.000 για τον Νικόλα Ιωάννου με το ελκυστικό «πακέτο»

ΑΠΟΕΛ: €2.000.000 για τον Νικόλα Ιωάννου με το ελκυστικό «πακέτο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Όποιος θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστή μας, θα πρέπει να πληρώσει». Αυτό λένε και ξαναλένε οι ιθύνοντες στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Και δεν θα κουραστούν να το επαναλαμβάνουν, όταν στον αφρό της ειδησεογραφίας αναδύονται δημοσιεύματα που αφορούν ενδιαφέρον (επίσημο ή ανεπίσημο) για οποιονδήποτε παίκτη. Για παράδειγμα χθες, γράφτηκε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για τον διεθνή άσο Νικόλα Ιωάννου και, μάλιστα, έχει εκδηλώσει τις προθέσεις της.

Στον ΑΠΟΕΛ ωστόσο δηλώνουν άγνοια. Οπότε εάν έγινε κάτι τέτοιο, μάλλον θα είναι σε επίπεδο ατζέντηδων. Στην ομάδα της Λευκωσίας ξεκαθαρίζουν ότι καμία επίσημη πρόταση δεν έφτασε στα γραφεία, διαψεύδοντας κάθε σενάριο. «Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ».

Όπως ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή πώλησής του, έτσι κι ο Νικόλας Ιωάννου. Στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, θα μπουν στη διαδικασία να εξετάσουν πρόταση για τον 24χρονο άσο εάν αυτή ανέρχεται γύρω στα €2.000.000. Σαφώς αντιλαμβάνονται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο κορωνοϊός επηρέασε την αγορά και πολύ περισσότερο τις τιμές. Αλλά, όπως λένε, μπορεί να υπάρξει μία συμφέρουσα πρόταση για τον Νικόλα, αφού πάει από το καλό στο καλύτερο, διαθέτοντας ένα άκρως ελκυστικό «πακέτο».

Αποτελεί μεγάλο παρουσιαστικό στοιχείο για τον ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα κατά την τελευταία διετία, οπότε οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα. Πανηγύρισε ήδη πέντε πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, κουβαλά πλούσιες παραστάσεις από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, μετρώντας παραλλήλως άλλες τόσες συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Και όλα αυτά στα 24 του χρόνια!

Είναι παίκτης που καλύπτει με άνεση και τα δύο άκρα με την ίδια ευχέρεια, αγωνίζεται με επιτυχία και στο κέντρο της άμυνας, είναι καλός χειριστής της μπάλας, διαθέτει μεγάλο διασκελισμό, καλή σέντρα και δυνατό σουτ. Βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, οπότε στον ΑΠΟΕΛ δεν προτίθενται να «ξεπουλήσουν» έναν τέτοιο παίκτη. Μόνο με πρόταση που θα ανέρχεται στο ποσό που προαναφέραμε θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ