aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: €2.000.000 για Νικόλα Ιωάννου

ΑΠΟΕΛ: €2.000.000 για Νικόλα Ιωάννου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αρνήθηκε πρόταση 2.000.000 ευρώ περίπου για την πώληση του Νικόλα Ιωάννου. Ο διεθνής αμυντικός που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, όπως γράψαμε προσφάτως αξιολογείται από ομάδες του εξωτερικού, ιδιαίτερα από Βέλγιο μεριά. Τουλάχιστον με αυτό το ποσό, η διοίκηση δεν προτίθεται να πωλήσει τον ποδοσφαιριστή.  Ο Πρόδρομος Πετρίδης, εξάλλου, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί κανένας βασικός ποδοσφαιριστής πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ισχύει φυσικά και για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι και για οποιονδήποτε άλλον παίκτη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι 4+1 αποχωρήσεις και το μέλλον του Φακινέτι

Διαθέσιμες άλλες τρεις εβδομάδες

Για τις προσθέσεις στο ρόστερ, ο χρονικός ορίζοντας για να κλείσουν οι βασικές εκκρεμότητες είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Δηλαδή, σε τρεις εβδομάδες. Υπάρχει χρόνος ώστε να γίνουν οι δέουσες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα. Η σημερινή μέρα, πάντως, θα φέρει στο προσκήνιο νέα ονόματα παικτών, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από την ομάδα που αγωνίζονταν. Στον ΑΠΟΕΛ, υπενθυμίζουμε, εκκρεμεί η ανακοίνωση του Κέβιν Λαφράνς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι παράγοντες που προσμέτρησαν για την ανανέωση με τον Βάτερμαν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ