aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ε, βάλτο ρε Κβίλι»

ΑΠΟΕΛ: «Ε, βάλτο ρε Κβίλι»

«Ε, βάλτο ρε Κβίλι», μονολογούσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για την τεράστια χαμένη ευκαιρία του 90’+6 κόντρα στην ΑΕΚ (1-2), που αν γινόταν γκολ θα έσωζε τουλάχιστον τον βαθμό. Αυτή ήταν η πιο δυνατή εικόνα για τον Γκιόργκι Κβιλιτάια από το παιχνίδι στην «Αρένα».

Ωστόσο, η τελευταία φάση του ματς αδικεί τη συνολική παρουσία του Γεωργιανού επιθετικού στο ντέρμπι κορυφής. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στην εν εξελίξει αγωνιστική περίοδο.

Είναι αλήθεια ότι μετά τον τραυματισμό που κουβάλησε από την περασμένη σεζόν, στο μεγαλύτερο διάστημα της τρέχουσας ήταν σκιά του εαυτού του. Απέναντι στην ΑΕΚ, όμως, παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος, θυμίζοντας τον παλιό, καλό Κβιλιτάια. Γεγονός που – αν μη τι άλλο – στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Αν θα είναι ανάλογη και με τις προσθήκες των Μπεν και Μακέντα, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος στην επιθετική γραμμή, που η αλήθεια είναι πως δεν αποτελεί το γερό του χαρτί έως τώρα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ