aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ε, πόσο να κρύβονται τα προβλήματα κάτω από το χαλί

ΑΠΟΕΛ: Ε, πόσο να κρύβονται τα προβλήματα κάτω από το χαλί

Όταν τρέχει ένα αήττητο σερί όλοι περιμένουν ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει και για τον ΑΠΟΕΛ ο κλήρος έτυχε στο αποψινό 0-1 από την ΑΕΛ. Το αρνητικό αποτέλεσμα, όμως, είναι το λιγότερο ανησυχητικό για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Διότι η αποψινή ανησυχητική εμφάνιση δεν αποτελεί… στιγμιαίο γεγονός, μα συνέχεια της απόδοσής τους στα ματς με Ανόρθωση (1-0), Άρη (1-1) και Ολυμπιακό (1-0). Οι συνεχόμενες νίκες που προηγήθηκαν τους ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η παραμονή στην κορυφή και η δυναμική που αναπτύχθηκε έκρυβε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Είναι φανερό ότι οι γαλαζοκίτρινοι διανύουν περίοδο αγωνιστικής κάμψης, μετά από τη ξέφρενη πορεία που είχαν κυρίως μεταξύ 7ης και 14ης αγωνιστικής. Στα παιχνίδια που βρήκε μαζικές άμυνες μπροστά του, δηλαδή με Ανόρθωση, Ολυμπιακό και ΑΕΛ, δυσκολεύτηκε πολύ δημιουργικά και κατά συνέπεια επιθετικά, απλώς την πλήρωσε μόνο απόψε.

Άλλωστε, επισημάναμε τα προβλήματα και μετά από το ματς με τον Άρη, κατά το οποίο βίωσαν δύσκολες στιγμές οι γαλαζοκίτρινοι. Δεν είναι σημερινό το θέμα.

Πρωτίστως λοιπόν, ο Μιλόγεβιτς έχει μπόλικη δουλειά για να επαναφέρει την ομάδα τους στις καλές ημέρες. Από εκεί και πέρα, εάν έρθουν εγκαίρως και δύο-τρεις εύστοχες μετεγγραφές, ίσως βοηθηθεί ο ΑΠΟΕΛ για να παρουσιαστεί βελτιωμένος στη δύσκολη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ