aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δύσκολα και πάλι ο Ντε Βινσέντι, αποφασίζει για Αλ-Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Δύσκολα και πάλι ο Ντε Βινσέντι, αποφασίζει για Αλ-Τάαμαρι

Η απρόσμενη ισοπαλία με την Αλκή δεν αποσυντονίζει τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος μπορεί να μην αύξησε (ξανά) την διαφορά από τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, παραμένει ωστόσο στην κορυφή.

Ο Πάολο Τραμετσάνι και οι ποδοσφαιριστές έστρεψαν την προσοχή τους στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Πάφο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπλέον απώλειες. Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ιωάννου (σ.σ. δέχθηκε απευθείας κόκκινη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και έχασε το ματς με την «Αθάνατη» και το επόμενο με την Πάφο), όπως και στον Σόουζα ο οποίος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στο ψεσινό ματς (σ.σ. θα απουσιάσει μόνο από τον αγώνα με την παφιακή ομάδα).

Όσον αφορά τους τραυματίες, αμφίβολος εξακολουθεί να θεωρείται ο Τόμας ντε Βινσέντι ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα (29/1), με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες του να συμπεριλήφθη στην αποστολή. Υπενθυμίζουμε πως ο Αργεντινός ταλαιπωρείται από τραυματισμό εδώ και αρκετές μέρες, και το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 5 Ιανουαρίου με τη Δόξα (15η αγωνιστική).

Τέλος, ο Αλ-Τάαμαρι πήρε ανάσες λόγω της συμμετοχής του στο Ασιατικό κύπελλο, αφού δεν αγωνίστηκε το παιχνίδι με την Αλκή. Πλέον, είναι απόφαση του Τραμετσάνι αν θα τον έχει στη διάθεση του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει την παραμονή του ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ