aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δύο στράικερ διαφορετικού στυλ στα… χέρια του Ουζουνίδη

ΑΠΟΕΛ: Δύο στράικερ διαφορετικού στυλ στα… χέρια του Ουζουνίδη

O Άντχε Νούχιου βρίσκεται στην Κύπρο από χθες και όλα συνηγορούν ότι θα αποτελέσει το επόμενο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ. Ο υψηλόσωμος (1.97μ.) επιθετικός από το Κόσοβο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει απρόοπτο θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους.

Έτσι θα κλείσει μία σημαντική εκκρεμότητα και ο Νούχιου θα πλαισιώσει τον Μπερ Σάχαρ στη θέση του σέντερ φορ. Δύο στράικερ διαφορετικού στυλ, που θα δώσουν τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να προσαρμόζει αναλόγως το πλάνο της. Ο μεν Ισραηλινός έχει την ικανότητα να παίζει εκτός περιοχής και να έχει συνεργασίες είτε με τους εξτρέμ είτε με τους μέσους, ενώ ο Νούχιου είναι παίκτης που κινείται στην περιοχή, μαχητικός, ξέρει το πώς πρέπει να δράσει ενώ με το γερό εκτόπισμά του γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός (και) στο ψηλό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννου: «Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις με Νότιγχαμ και Μπρέσια

Μπεν Σαχάρ και Νούχιου θα συνθέσουν το δίδυμο των επιθετικών στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη και στον «Αρχάγγελο» ευελπιστούν ότι οι φορ που επιλέγηκαν θα προσφέρουν περισσότερα στο εκτελεστικό κομμάτι σε σχέση με τους προκατόχους τους, Πάβλοβιτς και Χαλένιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ