aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δύο σερί φορές γλίστρησε, τρεις διαδοχικές όμως…

ΑΠΟΕΛ: Δύο σερί φορές γλίστρησε, τρεις διαδοχικές όμως…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε σε δύο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος να κερδίσει, ασφαλώς δεν είναι ασύνηθες γεγονός στον σύλλογο. Για παράδειγμα, τέσσερις φορές παρουσιάστηκε κάτι ανάλογο κατά τη λήξασα σεζόν, χωρίς αυτό να προδικάζει κάτι όσον αφορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα τη 10η και την 11η αγωνιστική είχε μείνει στο 2-2 με την Ομόνοια και έχασε από την Ανόρθωση 0-2, αντιστοίχως. Τη 16η αγωνιστική ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-2 και με το ίδιο σκορ στην επόμενη «στροφή» από τη Δόξα.

Την 30η αγωνιστική εξήλθε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα και στην επόμενη εκ νέου ισόπαλος με την Ανόρθωση (1-1). Και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (35η και 36η) ηττήθηκε από τον Απόλλωνα με 0-1 και εξήλθε ισόπαλος 2-2 με την Ανόρθωση.

Την περασμένη σεζόν δεν είχε μείνει μακριά από τη νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική. Δύσκολα ή εύκολα έβρισκε τον τρόπο να «απαντήσει» και δεν έχασε έτσι το μονοπάτι που τον οδήγησε εν τέλει προς την ευόδωση του τελικού στόχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ