aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δύο παίκτες στο μηδέν

ΑΠΟΕΛ: Δύο παίκτες στο μηδέν

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Νόρμπερτ Μπάλογκ και o Λέο Νατέλ δεν έχουν αγωνισθεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος είχε έλθει στην ομάδα προς το τέλος της θερινής μετεγγραφικής περιόδου και ο δεύτερος, πολύ πιο πριν. Πρόκειται για δύο παίκτες που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή, τους αξιολογεί ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ και αναλόγως θα κρίνει το πώς θα τους αξιοποιήσει στη συνέχεια.

Τους λείπει ο παλμός στην κερκίδα

Μεγάλη ανάγκη έχουν οι ποδοσφαιριστές να αισθανθούν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ. Να δουν τις κερκίδες κατάμεστες και ασφαλώς, να έχουν παλμό. Είναι κάτι που τους λείπει πάρα πολύ και φυσικά, αποτελεί θέμα συζήτησης. Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και βεβαίως, στο ντεμπούτο του Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο, όλοι στην ομάδα θέλουν τον κόσμο δίπλα τους, ώστε να τους σπρώξει στην επιτυχία επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Η προπώληση των εισιτηρίων βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ