aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα

ΑΠΟΕΛ: Δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έδωσε χθες τις τελευταίες εντολές στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και αφού προηγουμένως ενημερώθηκε για την κατάσταση των παικτών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, κατέληξε στα άτομα που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ. Με βάση των δοκιμών στις προπονήσεις, τώρα, το επικρατέστερο σενάριο είναι πως θα διατηρήσει τον σχηματισμό 3-5-2 και όχι όλους, θα εμπιστευτεί τους πλείστους παίκτες που αγωνίσθηκαν στο πρόσφατο ματς κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ ενδεχομένως να μείνει στον πάγκο και κάτω από τα δοκάρια να επιστρέψει ο Σκουφέτ. Στην αμυντική γραμμή θα αγωνισθούν οι Ανδρέας Καρώ, Βούγιαντιν Σάβιτς, Πάρης Πολυκάρπου και τη θέση δίπλα από τον Λούκας Σόουζα στο κέντρο, διεκδικούν δύο παίκτες.

Είτε θα διατηρηθεί ο Μάριους Λουντεμό, είτε θα επιστρατευτεί εκ νέου ο Μουρτάζ Νταουσβίλι. Οι Δημήτρης Θεοδώρου, Φακούντο Σαμπάλα θα έχουν ρόλο φουλ-μπακ, στην κορυφή της επίθεσης οι Λέο Νατέλ, Άντον Μάγκλιτσα και λίγο πιο πίσω τους ένας εκ των Ντανίλο Κάμπος, Τορνίκε Οκριασβίλι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πάολο Βινίσιους, Ράφαελ Σάντος, Τόμας ντε Βινσέντι και Γκιόργκι Κβιλιτάια ενώ μετά από καιρό συμπεριλήφθηκαν οι Καντέτ Ντιαβαρά, Γιώργος Εφραίμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ