aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δύο επιθετικοί και ενίσχυση με κεντρικό χαφ τον Ιανουάριο

ΑΠΟΕΛ: Δύο επιθετικοί και ενίσχυση με κεντρικό χαφ τον Ιανουάριο

Οι Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι έχουν διαμορφώσει πλήρως εικόνα για τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ τόσο σε ομαδικό επίπεδο, όσο και ατομικό. Γνωρίζουν, πλέον τα δυνατά και αδύναμα σημεία του ρόστερ και άρχισαν την προεργασία για ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.

Όπως δημόσια παραδέχθηκε ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης κατά τη διάρκεια του Fan Day πρώτιστο μέλημα στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο είναι η ενδυνάμωση της επιθετικής γραμμής. Ρέζα και Ντελατόρε πέτυχαν μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα και είναι φανερό ότι οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται προσθήκες στη γραμμή κρούσης.

Είναι δεδομένο ότι θ’ αποκτηθεί φορ περιοχής, ενώ το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει την προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνίζεται στα άκρα. Από εκεί και πέρα εφόσον πραγματοποιηθούν και οι τέσσερις προσθήκες που δικαιούται η κάθε ομάδα, στον ΑΠΟΕΛ υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση της ομάδας με κεντρικούς μέσους.

Διαβάστε εδώ: Τέτι-Τραμετσάνι: Το μετεγγραφικό πλάνο δράσης στον ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ