aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Δύο επιστροφές στην αποστολή και «πάγκος»... εκατομμυρίων

AΠΟΕΛ: Δύο επιστροφές στην αποστολή και «πάγκος»… εκατομμυρίων

O Πάολο Τραμετσάνι πάει με… νεανικό αίμα στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα. Ο Ιταλός τεχνικός κράτησε στον πάγκο τους Μοράις και Εφραίμ παρά τις προβλέψεις περί χρησιμοποίησης τους. Στην αποστολή επέστρεψαν μετά από καιρό οι Βάτερμαν και Ντε Βινσέντι, οι οποίοι επίσης έμειναν στον πάγκο, ενώ την 20άδα συμπληρώνουν οι Μπάλογκ, Αλωνεύτης, Βιντιγκάλ, Ζαχίντ και Φακινέτι.

Ο ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί με σχηματισμό 3-4-3.  με τον Ρόμο στην εστία. Τριάδα στην άμυνα τους Μερκή-Καρλάο-Ιωάννου. Στα άκρα οι Γιάκολις (δεξιά), Καζού (αριστερά), με τους Γκέντσογλου – Σόουζα ανασταλτικούς μέσους και τριάδα στην επίθεση τους Νατέλ-Τάαμαρι και Μπέζιακ.

Στον πάγκο έμειναν μερικοί από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Ο Τραμετσάνι θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει με τις κινήσεις του τη ροή του παιχνιδιού, όμως παίρνει ρίσκο αφήνοντας εκτός ενδεκάδας έμπειρους ποδοσφαιριστές «μπαρουτοκαπνισμένους» σε τέτοια παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ