aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δύο επιστροφές, δύο στο απουσιολόγιο και τα δεδομένα με Μπεν

ΑΠΟΕΛ: Δύο επιστροφές, δύο στο απουσιολόγιο και τα δεδομένα με Μπεν

Μπορεί ο μεγάλος στόχος του ΑΠΟΕΛ να είναι η επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όμως οι γαλαζοκίτρινοι όχι μόνο δεν απαξιώνουν τον θεσμό του κυπέλλου, αλλά προσβλέπουν σε διάκριση. Άλλωστε, για τον πολυνίκη του θεσμού, είναι πολλά τα εφτά χρόνια χωρίς το τρόπαιο της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Τελευταία φορά που ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε κυπελλούχος ήταν το 2015, όταν επικράτησε με 4-2 της ΑΕΛ στον επεισοδιακό τελικό στο ΓΣΖ, με σκόρερ τους Ντε Βινσέντι (31’), Εφραίμ (45’, 53’) και Ρίισε (60’).

Ο αυριανός μονός νοκ άουτ αγώνας με τον Άρη στο ΓΣΠ (19:00), για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, έχει πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως στον Αρχάγγελο είναι αποφασισμένοι να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται πως θα φρεσκάρει το αρχικό σχήμα της ομάδας τους. Το πόσες και ποιες αλλαγές θα κάνει ο Σέρβος τεχνικός είναι ερώτημα που θα απαντηθεί λίγο μετά τη σέντρα του αυριανού αγώνα. Διαθέσιμοι είναι οι Σατσιάς και Εφραίμ, ενώ ο Κοσταντίνοφ αν και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν προλαβαίνει. Στο απουσιολόγιο παραμένει ο Βιγιαφάνιες, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Μπεν, ο οποίος εκτιμάται πως θα είναι στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ακρίτα, για την 20Η αγωνιστική.

«Για τον Μπεν περιμέναμε να γίνει μία προσθήκη στην επίθεση. Τον γνωρίζει ο προπονητής, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έδειξε σταθερότητα στην καριέρα του, ειδικά την τελευταία πενταετία. Ευελπιστούμε ότι την ποιότητα που έχει θα βοηθήσει την ομάδα μας. Υπέγραψε και περιμένουμε την εγγραφή του για να υπολογίζεται από τον προπονητή. Το πρωτάθλημα της Σερβίας σταμάτησε πριν από λίγο καιρό, θα χρειάζεται κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί με την ομάδα, κάνει διπλές προπονήσεις και αναμένουμε όταν είναι εντελώς έτοιμος να αγωνιστεί», ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ben

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ