aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δύο ανανέωσαν, προτάσεις σε Βάτερμαν – Μοράις και αγορά του Καζού

ΑΠΟΕΛ: Δύο ανανέωσαν, προτάσεις σε Βάτερμαν – Μοράις και αγορά του Καζού

Μετά τις σαμπάνιες τίτλου που άνοιξαν το περασμένο Σάββατο στον ΑΠΟΕΛ πάτησαν «γκάζι» για τα θέματα προγραμματισμού ενόψει της νέας περιόδου. Μπορεί να υπάρχει ο τελικός κυπέλλου της 22άς Μαΐου με την ΑΕΛ, εντούτοις οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν ήδη να δουλεύουν εντατικά στο θέμα ανανεώσεων συμβολαίων, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τους δανεικούς.

Αλωνεύτης και Μερκής έχουν συμφωνήσει προφορικά για νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ σειρά παίρνουν οι Μπόι Βάτερμαν και Νούνο Μοράις. Η αξία και των δύο είναι δεδομένη και παρά την ηλικία τους (διανύουν το 36 έτος της ηλικίας τους) απέδειξαν και στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος ότι παραμένουν καθοριστικοί για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Πιθανόν χωρίς διεθνείς στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ!

Πρόθεση του ΑΠΟΕΛ είναι να παραμείνουν και οι δύο στον «Αρχάγγελο», εντούτοις η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί και από τους ιδίους. Ο Ολλανδός έχει ψηλό συμβόλαιο και θα του προταθεί μείωση απολαβών, ενώ συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές θα κατατεθεί και στον Μοράις. Επιπλέον, όπως είπε και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στη Cytavision θα πρέπει και ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αγωνίζεται συνεχώς.

Σήμερα τα σπουδαία για Καζού

Ελεύθερος από τη Σάντος μένει τον Δεκέμβριο του 2019 ο Καζού. Το γεγονός αυτό διευκολύνει το έργο του ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα της Βραζιλίας θέλει να αποκομίσει κέρδος. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε διαβουλεύσεις με την Σάντος για αγορά του ποδοσφαιριστή με ποσοστό μεταπώλησης και εντός της ημέρας θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Καζού, ώστε να προκύψει συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ