aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δυνατές χορηγίες με εταιρείες ηχηρά ονόματα για σημαντικά έσοδα

ΑΠΟΕΛ: Δυνατές χορηγίες με εταιρείες ηχηρά ονόματα για σημαντικά έσοδα

Κεραυνός εν αιθρία ή εξέλιξη που ήταν λίγο ή πολύ αναμενόμενη στον ΑΠΟΕΛ; Μάλλον το δεύτερο, με τη διοίκηση Πετρίδη να είναι προετοιμασμένη για την απόφαση της στοιχηματικής εταιρείας PariMatch, του μέγα χορηγού του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια.

Η PariMatch, λοιπόν, αποφάσισε όπως τερματίσει τη συνεργασία της με τον σύλλογο της Λευκωσίας και εντός της εβδομάδας αναμένεται κοινή ανακοίνωση για την πιο πάνω εξέλιξη. Όσο για τον λόγο της απόφασης της PariMatch να τερματίσει τη συνεργασία της με τον ΑΠΟΕΛ, λέγονται διάφορα. Γίνεται λόγος ότι υπήρξε δυσαρέσκεια για όσα ειπώθηκαν προ της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, που αναφέρονται στην PariMatch.

Η συνεργασία ΑΠΟΕΛ και PariMatch άρχισε από το καλοκαίρι του 2016, με το λογότυπο της εταιρείας να αναγράφεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας της Λευκωσίας. Επίσης, η συνεργασία περιλάμβανε κι άλλες ενέργειες προβολής της PariMatch, ενώ με την αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου, πήρε το όνομά της «PariMatch Αρχάγγελος».

Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα φέρει στη φανέλα του το λογότυπο της εν λόγω εταιρείας, ενώ θα αλλάξει και το όνομα του προπονητικού κέντρου. Η απόφαση της PariMatch να τερματίσει τη συνεργασία της αποτελεί αρνητική εξέλιξη και απώλεια εσόδων για τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, την ίδια ώρα, ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη γίνονται ενέργειες για νέες δυνατές χορηγίες, με εταιρείες-ηχηρά ονόματα, που θα αποφέρουν σημαντικά έσοδα στον σύλλογο. Σύντομα θα προκύψουν συμφωνίες, τις οποίες θα επισημοποιήσει και ενδεχομένως να παρουσιάσει η διοίκηση στον κόσμο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ