aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Δυνατά από το πρώτο λεπτό»

ΑΠΟΕΛ: «Δυνατά από το πρώτο λεπτό»

Με την αποφασιστικότητα να ξεχειλίζει και την πίστη ότι απόψε θα έρθει το πρώτο «διπλό» μπαίνει ο ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου για να αντιμετωπίσει τον Άρη. «Δυνατά από το πρώτο λεπτό», ήταν το διαυγές μήνυμα που έστειλε ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος αισιοδοξεί πως εάν οι εντολές του βρουν πιστή εφαρμογή από τους ποδοσφαιριστές θα ενισχυθούν αυτομάτως οι πιθανότητες για να πιστοποιήσουν την ανωτερότητά τους, φτάνοντας στη δεύτερη διαδοχική νίκη απέναντι σε έναν καθόλα υπολογίσιμο αντίπαλο.

Ο Κύπριος τεχνικός ζητεί γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, οι ποδοσφαιριστές να μην είναι υποτονικοί, αργοί, προβλέψιμοι και πρωτίστως να περάσουν οι κάθετες μπαλιές στον προωθημένο. Το τελευταίο σκέλος, πάντως, είχε «δουλέψει» στο προηγούμενο παιχνίδι, με τους πρωτευουσιάνους να «χτυπούν» κάθετα τον Εθνικό, προκαλώντας αρκετά ρήγματα στο πρώτο τουλάχιστον ημίχρονο.

Ο Αυγουστή, γενικώς, έχει βάλει ως προτεραιότητα τη δημιουργία μιας συγκεκριμένης νοοτροπίας που θα χαρακτηρίζει το σύνολο και την αντίστοιχη ενός ισχυρού χαρακτήρα νικητή που θα διέπει τους πάντες. Προφανώς δεν πρόκειται για απλή διαδικασία, απαιτείται κόπος και χρόνος, με τα δείγματα γραφής να είναι πάντως ενθαρρυντικά. Σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια είναι τα νικηφόρα αποτελέσματα και γι΄αυτό ακριβώς άπαντες στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν ότι δεν πρέπει να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ