aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δραστήρια και στατική δύναμη μαζί

ΑΠΟΕΛ: Δραστήρια και στατική δύναμη μαζί

Αποκτώντας τον Ελ Φαρντού Μπεν ο ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο, ήθελε ασφαλώς να προσθέσει άλλη μία ποιοτική λύση στη γραμμή κρούση. Ο επιθετικός από τις Νήσους Κομόρες δείχνει πολύ σύντομα να προσαρμόζεται και έχει συμβολή στις νίκες επί των Απόλλωνα και Παραλιμνίου.

Ένας δραστήριος επιθετικός, που μπορεί να προσφέρει είτε ως δεύτερος στράικερ είτε ως εξτρέμ, έχοντας ως προσόν την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα, ο οποίος μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει. Άλλωστε το είπε και στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, ότι προτιμά να δίνει ασίστ παρά να σκοράρει.

Στα δύο νικηφόρα παιχνίδια που αγωνίστηκε πάντως, αποδεικνύεται και… στατική δύναμη. Αναλαμβάνει τις εκτελέσεις κόρνερ ή φάουλ κοντά στην περιοχή μέσω των οποίων ήδη έχει συμμετοχή σε δύο γκολ.

Πρώτα νίκησε με φάουλ-τηλεκατευθυνόμενο τον Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Απόλλωνα και έπειτα, με φάουλ-γέμισμα βρήκε το κεφάλι του Μακέντα, από το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη απέναντι στο Παραλίμνι.

Ο Μπεν μετρά ήδη δύο τέρματα με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, καθώς πέτυχε το δεύτερο απέναντι στους βυσσινί με δυνατό σουτ. Η εκκίνησή του στον ΑΠΟΕΛ είναι άκρως ενθαρρυντική και όλοι στον Αρχάγγελο προσδοκούν σε ανάλογη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ