aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δώνης σε περίοπτη θέση

ΑΠΟΕΛ: Δώνης σε περίοπτη θέση

Σε περίοπτη θέση στις προτιμήσεις του πρόεδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη και των συνεργατών του, αναφορικά με την πρόσληψη προπονητή, βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων πιστεύει πως ο Ελλαδίτης έχει το «πακέτο», για να ηγηθεί της προσπάθειας που θα γίνει στη νέα σεζόν. Συνεργάστηκαν δύο φορές στο παρελθόν, γνωρίζει τις ικανότητές του και σαφώς, ρόλο διαδραματίζει ότι αν προσληφθεί θα ξέρει πολύ καλά πού έρχεται, καθώς και τις ιδιαιτερότητες του κυπριακού πρωταθλήματος.

Κανείς δεν παραγνωρίζει, όμως, ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συζητήσεις του με σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας. Γι’ αυτό και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κάνει υπομονή τις τελευταίες ημέρες, για να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

Την ίδια ώρα όμως, στη μικρή λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα, ώστε να υπάρχει ετοιμότητα για το ενδεχόμενο να μην ευοδωθεί το νέο φλερτ με τον Δώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ