aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Δώνης: Η «κλειστή μετεγγραφή» στον ΠΑΟΚ που χάλασε για το... δικαστικό παρελθόν

ΑΠΟΕΛ/Δώνης: Η «κλειστή μετεγγραφή» στον ΠΑΟΚ που χάλασε για το… δικαστικό παρελθόν

Στο παρά… πέντε της μετεγγραφικής περιόδου ο ΑΠΟΕΛ έντυσε στα γαλαζοκίτρινα τον Τάσο Δώνη. Ο Ελλαδίτης αποτέλεσε την τελευταία μετεγγραφική κίνηση της ομάδας της Λευκωσίας και θα αγωνίζεται με τη φανέλα της στην τρέχουσα σεζόν, ως δανεικός από τη Ρεμς.

Πριν όμως ο 26χρονος μέσος πάρει την απόφαση για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, είχε φτάσει μια ανάσα από το να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ημέρες του περασμένου Ιουνίου, συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα έκαναν λόγο για «κλειστή μετεγγραφή». Δεν απέμεναν παρά λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Δώνη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έλεγαν.

Το τελικό «οκ» όμως δεν δόθηκε ποτέ. Την τελευταία στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε την απόφαση να χαλάσει τη συμφωνία. Όπως μετέδωσαν τα ελλαδικά Μέσα, ο άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν πίσω, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα φίλων της ομάδας. Αρνητική ήταν επίσης και η στάση της οικογένειας Σαββίδη στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ελλαδίτη.

Ο λόγος όπως μετέφεραν στην Ελλάδα, δεν ήταν άλλος από το… δικαστικό παρελθόν στην επαγγελματική σχέση που είχε συνάψει ο ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη, πατέρα του ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ