aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δοκιμασία υψηλών εντάσεων

ΑΠΟΕΛ: Δοκιμασία υψηλών εντάσεων

Συνήθισαν τόσο πολύ να πανηγυρίζουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, που θα έχουν ξεχάσει πώς είναι να αποχωρούν με σκυμμένο κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο. Λογικό. Τρέχουν αήττητο 13 παιχνιδιών, 12 στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο. Αύριο, όμως, στο Στάδιο «Άλφα Μέγα» θα δοκιμαστούν στην έδρα της ομάδας που τους υποχρέωσε στην τελευταία τους ήττα. Και θέλουν τόσο να δώσουν συνέχεια στην ξέφρενη πορεία τους όσο και να πάρουν τη ρεβάνς για τον α’ γύρο.

Ήταν 10 του περασμένου Σεπτεμβρίου όταν οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν 0-1 από τον Άρη στο ΓΣΠ. Σε παιχνίδι που κατά γενική ομολογία υστέρησαν από τον αντίπαλο και γνώρισαν δικαίως την ήττα. Ωστόσο, από τότε άλλαξαν πολλά αναφορικά με τους Λευκωσιάτες. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς διαδέχτηκε στον πάγκο τον Σωφρόνη Αυγουστή και τρέχει αλάνθαστο σερί εννιά παιχνιδιών, οκτώ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο. Πλέον, όμως, η ομάδα του θα κληθεί να περάσει άλλη μια δοκιμασία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι ομάδα που χαρακτηρίζεται από την ποιότητά της και τις υψηλές εντάσεις στο παιχνίδι της. Κάτι που ο Σέρβος προπονητής ξέρει ασφαλώς και παίρνει τα μέτρα του.

Σχετικά με την προετοιμασία για το αυριανό πρώτο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο νεόδμητο γήπεδο της Λεμεσού με τον Άρη, θα ολοκληρωθεί σήμερα. Δεν υπολογίζεται ο Λούκα Βιγιαφάνιες, ο οποίος υπέστη ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση θα χρειαστεί πέντε με εφτά εβδομάδες για αποθεραπεία. Απών θα είναι και ο Γιώργος Εφραίμ, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Τάσου Δώνη και Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ