aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Διψήφιος αριθμός θετικών παικτών, το μπαλάκι στην ΚΟΠ για ΑΕΚ

ΑΠΟΕΛ: Διψήφιος αριθμός θετικών παικτών, το μπαλάκι στην ΚΟΠ για ΑΕΚ

Οι πληροφορίες που έλεγαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας για νέο αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού στον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώθηκαν. Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου «7 θετικές ενδείξεις σε μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας» και έτσι ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε στους 18, οι πλείστοι εκ των οποίων ποδοσφαιριστές.

Διψήφιος αριθμός παικτών έχει προσβληθεί από τον ιό και από την στιγμή που καθημερινά ανακοινώνονται κρούσματα οι εγκαταστάσεις του «Αρχάγγελου» παραμένουν κλειστές από την αρχή της βδομάδας. Οι αγώνες με την Καρμιώτισσα (11/12) για το πρωτάθλημα και Απόλλωνα (16/12) για το κύπελλο έχουν αναβληθεί και πλέον το μπαλάκι πάει στην ΚΟΠ για το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Εφιάλτης στον ΑΠΟΕΛ, άλλες 7 θετικές ενδείξεις, συνολικά 18 κρούσματα

H αναμέτρηση είναι ορισμένη την Κυριακή (20/12), σε οκτώ ημέρες από σήμερα, όμως δεν διασαφηνίζεται κατά πόσο προσμετρά η μέρα ανακοίνωσης των κρουσμάτων. Με βάση την προηγούμενη απόφαση της Ομοσπονδίας που αφορούσε τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Απόλλων για το κύπελλο το πιθανότερο σενάριο είναι η αναβολή του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ