aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Διπρόσωπος στη Λεωφόρο (στιγμιότυπα)

ΑΠΟΕΛ: Διπρόσωπος στη Λεωφόρο (στιγμιότυπα)

Ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς σε ψεσινό φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», παρουσία περίπου 2.000 φίλων του «τριφυλλιού» (1-1). Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη εμφανίστηκε διπρόσωπη στη Λεωφόρο. Στο πρώτο ημίχρονο άσκησε πρέσινγκ, κράτησε μπάλα και προσπάθησε να αναπτυχθεί ποικιλοτρόπως με τον δραστήριο Ντανίλο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος… έριξε ταχύτητα, παρουσιάζοντας αμυντικές αδυναμίες. Ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Θεοδώρου (21΄) και ισοφαρίστηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (Καμπετσής 49΄).

Οι γαλαζοκίτρινοι ξεκίνησαν ορεξάτα και στην τέταρτη επικίνδυνη επίσκεψη στην αντίπαλη εστία, «βρήκαν» γκολ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ πασάροντας στον Εφραίμ, αυτός σέντραρε και ο Θεοδώρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Πουρσαϊτίδη έχασαν την επιθετικότητά τους και στο 44΄είδαν την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι σε πλασέ του Ενγκμπακοτό.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός βρήκε γρήγορο γκολ στο 49’ μετά από εξαιρετική συνεργασία του νεοεισελθόντα Καμπετσή με τον Χατζηγιοβάνη κι ασίστ του τελευταίου προς τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος πλάσαρε για το 1-1. Στο 51’ από κόρνερ του Ντε Βινσέντι, ο Βινίσιους έπιασε σκαστή κεφαλιά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι πιο απειλητικός και στο 74’ ο Αϊτόρ έφτασε κοντά στο 2-1, όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ουζόχο.

Ο Πουρσαϊτίδης χρησιμοποίησε τους Ουζόχο, Σαμπάλα, Καρώ, Βινίσιους (Κούτσακος 85’), Τσεπάκ (Σάντος 64’), Νταουσβίλι (Λουντεμό 64’), Εφραίμ (Ντογκαλά 77’), Ντε Βινσέντι, Θεοδώρου (85’ Κατσαντώνης), Ντανίλο (Σατσιάς 85’), Κβιλιτάια (88΄Γουίλερ). Υπενθυμίζουμε πως το επόμενο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ είναι ορισμένο για το Σάββατο στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Απόλλωνα (19:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ