aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Διπλή καθοριστική ζαριά

ΑΠΟΕΛ: Διπλή καθοριστική ζαριά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Μπορεί να αντιδράσει η ομάδα και να διεκδικήσει ώς το τέλος την κατάκτηση του τίτλου;», ρωτούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Ένα σύνολο αυτού του βεληνεκούς το πιθανότερο είναι να επανέλθει, αλλά για να φτάσει ώς το φινάλε με αξιώσεις, χρειάζεται πολύ γερή ώθηση. Κατά τα τελευταία χρόνια, αυτός που έβγαινε μονίμως μπροστά ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης. Τώρα, προφανώς χρειάζεται να βγουν κι άλλοι μπροστά ώστε να κάνουν τους υπόλοιπους να πιστέψουν.

Γι΄ αυτό η επιτυχία στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή θα καθορίσει εν πολλοίς τη μετέπειτα διαδρομή. Πρόκειται για διπλή καθοριστική ζαριά που θα ρίξει η διοίκηση, ευελπιστώντας ασφαλώς στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ή αν το προτιμάτε σε «εξάρες». Θα είναι εξάλλου ευθύνη και των δύο ανδρών να εμπνεύσουν τους παίκτες, να τους κάνουν να πιστέψουν στις πραγματικές δυνατότητές τους, αρκεί να κατανοήσουν τη δύσκολη κατάσταση, να προσαρμοστούν τάχιστα και να υποστηρίξουν τις αλλαγές στην τακτική που στο τέλος της διαδρομής ευελπιστούν ότι θα τους κάνουν αμφότερους μάγκες.

Διαβάστε επίσης: «Με ήθελαν ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός»

Επί της παρούσης, πολλά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τόσο για τη θέση του προπονητή όσο και του τεχνικού διευθυντή. Για το δεύτερο πόστο, ο 46χρονος Ισλανδός Άρναρ Γκρέταρσον, όπως γράψαμε χθες, βρέθηκε στην Κύπρο και παρακολούθησε τον αγώνα του Σούπερ Καπ. Από την περασμένη εβδομάδα, πάντως, με το σταγονόμετρο βγαίνουν πληροφορίες από πλευράς ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στα προαναφερθέντα ζητήματα. Το οικονομικό, βεβαίως, αποτελεί μια σοβαρή παράμετρο αφού οι ικανότατοι τεχνικοί διευθυντές και κόουτς που προφανώς είναι ελεύθεροι, αξιώνουν υψηλές απολαβές.

Διαβάστε επίσης: Σαν να μην πέρασε μια μέρα, η αντίδραση και η «ζαριά» Πετρίδη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ