aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Δίπλα στην πρωτοβουλία «κανένα παιδάκι, χωρίς αρκουδάκι» στο ντέρμπι με την Ομόνοια

AΠΟΕΛ: Δίπλα στην πρωτοβουλία «κανένα παιδάκι, χωρίς αρκουδάκι» στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Δίπλα στην πρωτοβουλία «Κανένα παιδάκι, χωρίς αρκουδάκι» θα σταθεί ο ΑΠΟΕΛ. Σε ανακοίνωσή τους οι γαλαζοκίτρινοι ενημερώνουν ότι έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον εμπνευστή της πρωτοβουλίας και ενημερώνουν πως θα υποστηρίξουν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, στην αναμέτρηση με την Ομόνοια.

Τονίζουν, δε, πως για λόγους ασφαλείας και υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα λούτρινα παιχνίδια, δεν μπορούν να περάσουν από τις εισόδους του γηπέδου, επομένως θα βρίσκονται εθελοντές-μέλη της πρωτοβουλίας «Κανένα παιδάκι, χωρίς αρκουδάκι», έξω από κάθε είσοδο, για να συλλέγουν τα λούτρινα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ενημερώνει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον εμπνευστή της πρωτοβουλίας «Κανένα παιδάκι, χωρίς αρκουδάκι» και θα υποστηρίξει την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, στην αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (26/12-17:00).

Επειδή για λόγους ασφαλείας και υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα λούτρινα παιχνίδια, δεν μπορούν να περάσουν από τις εισόδους του γηπέδου, ενημερώνουμε ότι θα βρίσκονται εθελοντές-μέλη της πρωτοβουλίας «Κανένα παιδάκι, χωρίς αρκουδάκι», έξω από κάθε είσοδο, για να συλλέγουν τα λούτρινα παιχνίδια, τα οποία θα αποθηκευτούν και θα παραδοθούν από τους εθελοντές, σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους και ειδικά τα μικρά παιδιά που θα έρθουν για να παρακολουθήσουν το «αιώνιο ντέρμπι» να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια και να προσφέρουν χαρά, σε άλλα παιδάκια που το έχουν ανάγκη, αυτές τις άγιες μέρες, της Αγάπης και της Προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας.

Παρακαλούμε όπως τα λούτρινα παιχνίδια, να μην ξεπερνούν τα 40 εκατοστά σε μήκος και να μην λειτουργούν με μπαταρίες.

Θα είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική ποδοσφαιρική μέρα με την αναμέτρηση των δυο μεγαλύτερων ομάδων της Κύπρου. Ας την κάνουμε ακόμα πιο σημαντική, με τη συμμετοχή μας, στον ιερό αυτό σκοπό.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο, με τα αρκουδάκια σας!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ