aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δίνουν τα χέρια για Άλεφ, το κόστος της μετεγγραφής

ΑΠΟΕΛ: Δίνουν τα χέρια για Άλεφ, το κόστος της μετεγγραφής

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας του ΑΠΟΕΛ με την Μπράγκα για τον Βραζιλιάνο μέσο, Άλεφ. Σύντομα, επί κυπριακού εδάφους, οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και ο 24χρονος θα ταξιδέψει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την αποστολή των πρωταθλητών.

Ο Άλεφ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχουν οι επαφές με τη διοίκηση της Μπράγκα, η οποία έχει προτείνει στον υψηλόσωμο παίκτη επέκταση της συνεργασίας του καθώς η υφιστάμενη ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport-fm.gr ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει 200.000 ευρώ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την Μπράγκα για ένα χρόνο, ενώ η ρήτρα αγοράς του ήταν 1.100.000 ευρώ. Το επόμενο εικοσιτετράωρα θα διαφανεί κατά πόσο η Μπράγκα θα επεκτείνει την συνεργασία της με τον Άλεφ και θα βάλει ρήτρα αγοράς στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ