aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Δίκτυα» στον Βάτερμαν

ΑΠΟΕΛ: «Δίκτυα» στον Βάτερμαν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ψηλά στην ατζέντα της διοίκησης βρίσκεται το (ανοιχτό) κεφάλαιο υπό τον τίτλο «Μπόι Βάτερμαν». Το συμβόλαιο του Ολλανδού τερματοφύλακα με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο πως θα κληθεί εν ευθέτω χρόνω σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβατικών του δεσμεύσεων με τον σύλλογο της Λευκωσίας. Όπως έγινε προ λίγων εβδομάδων με τους Στάθη Αλωνεύτη, Γιώργο Μερκή και Ζίφκο Μιλάνοφ. 

Ο έμπειρος πορτιέρο είναι ευχαριστημένος στα δύο τελευταία χρόνια θητείας του στην ομάδα και δεν το κρύβει μιλώντας σε άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος πως θα ήθελε να ρίξει άγκυρα στο αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Ασφαλώς από το «θέλω» έως τις υπογραφές την απόσταση που θα πρέπει να διανυθεί δεν τη λες μικρή· κάτι γνωρίζουν οι ιθύνοντες στον σύλλογο. Γνωρίζουν βεβαίως και τις προθέσεις του Βάτερμαν και προετοιμάζουν το… έδαφος ώστε να προκύψει συμφωνία σε όλες τις πτυχές που άπτονται ενός νέου συμβολαίου. Ο 33χρονος τερματοφύλακας διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Από τα 44 παιχνίδια που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη δεν έχει υπερασπιστεί την εστία μονάχα σε δύο. Συγκεκριμένα δεν αγωνίσθηκε στο Σούπερ Καπ απέναντι στον Απόλλωνα και στην 8η αγωνιστική με αντίπαλο τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ