aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δικαιούται να ονειρεύεται

ΑΠΟΕΛ: Δικαιούται να ονειρεύεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η απογοήτευση και η στεναχώρια στον ΑΠΟΕΛ από τον αποκλεισμό στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλες. Οι λόγοι πολλοί και έχουν αναλυθεί σε σημείο που κουράζουν για να επαναληφθούν. Όπως είπαν όλοι στην ομάδα, από τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση, θα πρέπει πλέον να κοιτάξουν προς την επόμενη μέρα. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την Ευρώπη, αλλά και με το πρωτάθλημα. Επειδή όμως οι μέρες που διανύουμε είναι ευρωπαϊκές, μένουμε σ’ αυτές και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Τρελές θρυλικές μετακομίσεις – Από τον Σιράκοφ, στους Μαλόουν και Σολμπάγκεν

Ένα μέλλον που μόνο άσχημο και ζοφερό δεν προδιαγράφεται, έστω κι αν η οικονομική ζημιά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλη. Στο κάτω – κάτω, κανένας δεν είπε πως οι γαλαζοκίτρινοι θα έφταναν και θα έμπαιναν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το αντίθετο, η πλειοψηφία υποστήριζε πως η ομάδα του Μπαλταζάρ πολύ δύσκολα θα επαναλάμβανε αυτό που πέτυχε πέρσι και άλλες τρεις φορές. Όπως και να έχουν τα πράγματα, ακόμα και από το γκρουπ των αδυνάτων, ο ΑΠΟΕΛ δικαιούται να ονειρεύεται, αφού μέσα από τη λίστα των υποψήφιων αντιπάλων του (αυτές που θα αποκλειστούν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ) φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει τουλάχιστον μέχρι τα πλέι οφ, εφόσον βέβαια αποκλείσει τη Φλόρα Ταλίν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα 9 χρόνια των €145.000.000!

Εάν ισχύσει ο νόμος των φαβορί ή ακόμα κι αν προκύψουν εκπλήξεις στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν ομάδες που να προκαλούν τρόμο ή έστω φόβο στον (καλό) ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για ομάδες, που όλες «παίζονται», με αρκετές από τις οποίες μάλιστα οι γαλαζοκίτρινοι δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα ξεκινούν με την ετικέτα του φαβορί. Προσοχή όμως, τα ίδια λέγαμε και στον 1ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό ας περάσει πρώτα τη Φλόρα και μετά τα ξαναλέμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ