aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Διαδοχικοί και άκρως σημαντικοί

ΑΠΟΕΛ: Διαδοχικοί και άκρως σημαντικοί

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ, αρχής γενομένης από την αυριανή μάχη στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, μπαίνει σε κύκλο συνεχόμενων και άκρως σημαντικών αναμετρήσεων κατά τον τρέχοντα μήνα. Σε διάστημα 3 εβδομάδων δίνει 6 αγώνες, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει αναμφίβολα στις διπλές αναμετρήσεις απέναντι στην Ανόρθωση για τον θεσμό του Κυπέλλου αφού από αυτές θα εξαρτηθεί το κατά πόσο θα παραμείνει στις ράγες του τρένου που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι πρωτευουσιάνοι, λοιπόν, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, επιστρέφουν στη δράση, κάνοντας αρχή με τη Νέα Σαλαμίνα. Προσδοκούν ότι θα πανηγυρίσουν την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και στο αμέσως επόμενο ματς, αυτή τη φορά με αντίπαλο το Παραλίμνι στο ΓΣΠ, θα ξεγνοιάσουν μία και καλή από οποιαδήποτε έγνοια εάν πιστώσουν στο ταμείο άλλο ένα τρίποντο. Φτάνοντας στους 46 βαθμούς θα αισθάνονται πολύ πιο άνετα.

Εννοείται πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι αναγκασμένος να κάνει την ανάλογη διαχείριση των ποδοσφαιριστών του. Τόσο στο αυριανό ματς όσο και στο αμέσως επόμενο καθώς στις 14 Απριλίου η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το πρώτο παιχνίδι στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Η ομάδα θα κληθεί, εν ολίγοις, να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Πριν από τον επαναληπτικό με την «Κυρία» στο ΓΣΠ (21/4), ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει άλλη μία αναμέτρηση εκτός έδρας. Θα μετρήσει δυνάμεις με τον Ερμή και το αγωνιστικό πρόγραμμα του τρέχοντος μήνα θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό (δεν ορίστηκε η ημερομηνία).

Ο Ελλαδίτης προπονητής βλέπει ένα-ένα τα ματς. Και αυτή τη στιγμή, η προσοχή του βρίσκεται στη Νέα Σαλαμίνα. Εκτός επιλογών είναι οι άτυχοι Γιώργος Εφραίμ, Γιάννης Σατσιάς και Τζακ Μπερν, ενώ η κατάσταση των διεθνών Φράνσις Ουζόχο, Άντχε Νούχιου θα αξιολογηθεί και αναλόγως θα πράξει το τεχνικό τιμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ