aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Διαδικαστικά για Μπέλετς, τα βρήκε προφορικά με τον Κρέσπο

ΑΠΟΕΛ: Διαδικαστικά για Μπέλετς, τα βρήκε προφορικά με τον Κρέσπο

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει ο Πρόδρομος Πετρίδης για να κλείσει δυο πολύ σημαντικά κεφάλαια του μετεγγραφικού σχεδιασμού του ΑΠΟΕΛ, με τη σύμφωνη γνώμη ασφαλώς του Σωφρόνη Αυγουστή.

Η θέση του τερματοφύλακα «καίει» τους γαλαζοκίτρινους και θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή ίσως αφού το συμβόλαιο του Βιντ Μπέλετς λήγει στο τέλος του μήνα. Ο Σλοβένος είναι ο πρώτος στόχος και αυτό που θέλει τόσο ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων όσο και ο προπονητής του, οι οποίοι περιμένουν να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, να έρθει στην Κύπρο για να βρεθεί στην προετοιμασία από την αρχή. Εδώ φυσικά υπάρχει και ο «σκόπελος» που ακούει στο όνομα Σκουφέτ, με τον οποίο ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του

Το δεύτερο κεφάλαιο είναι αυτό του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Ο Κρέσπο είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή τον έχει πρώτο στη λίστα και είναι αλήθεια πως το τελευταίο 48ωρο όλες οι προσπάθειες του προέδρου των γαλαζοκιτρίνων έχουν επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Κρέσπο «έπεσε» σε σχέση με τα λεφτά που ζητούσε πριν από δέκα ημέρες και η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι ορατή, με τις πληροφορίες μας να λένε πως τα έχουν βρει προφορικά.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ βλέπει στο πρόσωπο του Κρέσπο έναν παίκτη με προσωπικότητα και με ικανότητα να ξεκινά το παιχνίδι της ομάδας από την αμυντική γραμμή. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει από τον Πετρίδη αν χρειαστεί να κάνει και μικρή οικονομική υπέρβαση για την ευόδωση των επαφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ