aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δένει τα κορδόνια του ο κάπτεν

ΑΠΟΕΛ: Δένει τα κορδόνια του ο κάπτεν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αλήθεια είναι πως ο μαχητικός και έμπειρος ακραίος αμυντικός, Ρομπέρτο Λάγο, διανύει φέτος μια πολύ καλή σεζόν και αναμφίβολα η (σίγουρη) απουσία του από τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος ένεκα της προχθεσινής αποβολής του με απευθείας κόκκινη κάρτα αποτελεί ένα μείον. Ο Ισπανός είναι σταθερός στην απόδοσή του και εκτός από το αμυντικό κομμάτι, βοηθάει περισσότερο σε σχέση με πέρσι στον επιθετικό τομέα με τα ανεβάσματά του. Γι΄ αυτό, εξάλλου, σε όλους τους αγώνες πλην ενός ήταν στο αρχικό σχήμα και μάλιστα, δεν έγινε αλλαγή.

Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν χρησιμοποιήθηκε για λόγους ξεκούρασης ήταν αυτό στο Σούπερ Καπ απέναντι στον Απόλλωνα και στη θέση του αγωνίσθηκε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Ο Κύπριος παίκτης είναι αυτός που αναμένεται πως θα καλύψει το κενό του στην αναμέτρηση με τον Άρη (ερχόμενη Παρασκευή) και σε αυτή με την Αλκή Ορόκλινη (1/10). Ο Αλεξάνδρου είναι έμπειρος και αναμφίβολα έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να συμβάλει με τη δική του σειρά αποφασιστικά προς την κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ