aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δένει τα κορδόνια ο Κάρλος Ντίας

ΑΠΟΕΛ: Δένει τα κορδόνια ο Κάρλος Ντίας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Λέτε, ελλείψει επιλογών, ο Κάρλος Ντίας να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Καρμιώτισσα; Η απόφαση, ασφαλώς, ανήκει από τον Μικ Μακάρθι, ο οποίος θα μετρήσει και στην προπόνηση της Κυριακής (27/12) τους παρόντες, καταλήγοντας στους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλα βασικού το απόγευμα της Δευτέρας (28/12) στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε σε ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Μετρά μόλις μία συμμετοχή στον αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, όταν μπήκε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό. Σε όλα τα υπόλοιπα, είτε βρισκόταν στην κερκίδα είτε καθόταν στον πάγκο.

Ο 20χρονος που ήλθε με όνειρα και φιλοδοξίες στον ΑΠΟΕΛ, παραμένει αδρανοποιημένος από την αρχή της σεζόν, κάτι που ασφαλώς δεν τον καθιστά πανέτοιμο από όλες τις απόψεις. Στο επικείμενο παιχνίδι, όμως, είναι ειδικών συνθηκών και ο Ιρλανδός προπονητής θα παρατάξει αναγκαστικά μία… πειραματική ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης: Νικόλας Ιωάννου: Στον «πάγο» μετά την κόκκινη, έξι στον πάγκο, τρία στην κερκίδα

Ως εκ τούτου, ο Ντίας θα έχει την ευκαιρία να μπει στη μάχη για να δώσει λύσεις στο τελευταίο παιχνίδι για το τρέχον έτος. Είτε ως αλλαγή είτε ακόμη και στο αρχικό σχήμα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ