aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν ζητούν τίποτα περισσότερο...

ΑΠΟΕΛ: Δεν ζητούν τίποτα περισσότερο…

Το 2-2 με τη Δόξα στο Μακάρειο χάλασε το νικηφόρο σερί που ήθελε να δημιουργήσει ο ΑΠΟΕΛ και απόψε θέλει να απαντήσει εις βάρος της ΑΕΛ στο ΓΣΠ (19:00, Cablenet 1). Είναι άλλωστε το πρώτο από τρία μεγάλα ματς στη σειρά, που μπορεί να αποδειχτούν «κλειδιά» για τη μετέπειτα πορεία του (ακολουθούν ΑΕΚ, Ομόνοια).

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από νέα αρχή. Διότι ενδεχόμενη επιτυχία θα είναι η πρώτη σε ντέρμπι με ομάδες του λεγόμενου «big-6», μετά από δέκα σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες. Η τελευταία φορά ήταν απέναντι στην αποψινή αντίπαλό του με 1-0, επίσης στη Λευκωσία. Αν είναι οιωνός, θα φανεί απόψε.

Δεν υπάρχει βεβαίως σώφρων νους που να περιμένει εύκολο βράδυ απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Αντιθέτως, αναμένεται πολύ δύσκολο έργο, άλλωστε είναι από τις σεζόν που σχεδόν κάθε παιχνίδι είτε θεωρείται είτε αποδεικνύεται (στην πράξη) ντέρμπι. Απέναντι όμως σε αντίπαλο που στοχεύει το πρωτάθλημα, η προσοχή θα χρειαστεί να είναι διπλή και τρίδιπλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ