aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, οι εκλεκτοί του Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, οι εκλεκτοί του Πουρσαϊτίδη

Οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν στα ζόρικα και επανέρχονται δυναμικά. Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, καλείται απέναντι στην Πάφος FC να δείξει χαρακτήρα, να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και κυρίως να πάρει τη νίκη, αποδεικνύοντας με το «καλημέρα» ότι διδάχθηκε από τα λάθη του παρελθόντος, κυρίως της περσινής σεζόν, και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι συνεργάτες του τα είπαν επισταμένως με τους ποδοσφαιριστές, ανέλυσαν την αντίπαλο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα παρουσιαστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους στο αποψινό ματς. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και στον ΑΠΟΕΛ σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να πέσουν στην… παγίδα. Αντιμετωπίζουν με πάσα σοβαρότητα το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης». Σέβονται την Πάφος FC και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο Ελλαδίτης προπονητής αναμένεται να βασιστεί στους παίκτες που χρησιμοποίησε περισσότερο στα πρόσφατα φιλικά ματς. O Ουζόχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Τσεπάκ, Βινίσιους, Καρώ, Σαμπάλα. Η τριάδα στον άξονα θα αποτελείται από τους Νταουσβίλι, Ντε Βινσέντι και Ντανίλο, στις πτέρυγες θα κινούνται οι Θεοδώρου, Οκριασβίλι και στην επίθεση ο Κβιλιτάια. Ασφαλώς, υπάρχει πλειάδα επιλογών για να παρουσιάσει ένα σχήμα με μία έως δύο διαφοροποιήσεις.

Δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Μάγκλιτσα και Γαβριήλ, ο τραυματίας Ντιαβαρά και οι παίκτες που θα κουνήσουν σύντομα μαντίλι. Μέχρι χθες είχαν προπωληθεί πέραν των 1.200 εισιτηρίων. Ταμεία δεν θα ανοίξουν στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ