aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν ξέχασαν τον αποκλεισμό

ΑΠΟΕΛ: Δεν ξέχασαν τον αποκλεισμό

Στον ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο τα άτομα που απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο, δεν ξέχασαν τον πρώτο αγώνα κατά τον τρέχοντα μήνα. Όταν, δηλαδή, είδαν την ομάδα να μην ανταποκρίνεται σε αδρές γραμμές στις απαιτήσεις του επαναληπτικού ματς με την Ομόνοια, γνωρίζοντας την ήττα και μοιραία, τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αυριανής αναμέτρησης που εντάσσεται στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ούτε για αστείο δεν θέλει να ακούει ότι υπάρχει ενδεχόμενο νέας «σφαλιάρας» από την «αιώνια» αντίπαλο. Ο Σέρβος προπονητής παίρνει τα μέτρα του και προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Προ ημερών, μάλιστα, είχε κάνει λόγο για «τελικό».

Εξήγησε επισταμένως το τι επιβάλλεται να πράξουν εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών και προσδοκεί πως οι εντολές του, θα βρουν πιστή εφαρμογή. Η αντίπαλος, δείχνει σημάδια αντίδρασης με τον νέο προπονητή στον πάγκο, κάτι που κρούει ακόμα πιο έντονα το καμπανάκι στον ΑΠΟΕΛ.

Η νίκη, δεν θα σημαίνει απλά και μόνο ανανέωση της παραμονής στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τρίποντο σε τέτοια… οριακά 90λεπτα, ενισχύουν αυτομάτως την αυτοπεποίθηση και την πίστη στις τάξεις της ομάδας όσον αφορά στην τιτάνια προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή της πυραμίδας του κυπριακού ποδοσφαίρου. Παραλλήλως, σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίσει τη 19η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, θα ασκήσει περισσότερη πίεση στην ΑΕΚ, η οποία θα φιλοξενήσει δύο μέρες μετά, τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ