aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν βλέπουν την ώρα!

ΑΠΟΕΛ: Δεν βλέπουν την ώρα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να καλύψουν το «χαμένο έδαφος» οι Μπόι Βάτερμαν και Τόμας ντε Βινσέντι. Αισθάνονται πολύ καλύτερα και πλέον δεν βλέπουν την ώρα που θα ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας λύσεις στην αγωνιστική σκακιέρα του προπονητή τους.

Πρόκειται για σημαντικές επιστροφές στον ΑΠΟΕΛ καθώς εκτός από μεγάλη εμπειρία, αποτελούν ηγετικές φυσιογνωμίες. Και ιδιαίτερα, τώρα, που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία, τέτοιας «πάστας» παίκτες μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω για την ευόδωση των στόχων.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στις 24 Φεβρουαρίου λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Μετά από τρεις εβδομάδες εκτός, στο προηγούμενο ματς κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή και πλέον «χτυπά» με αξιώσεις επιστροφή στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα, αυτό μάλλον θα γίνει στον αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια, καθώς ο Ραφαέλ Ρόμο απουσίαζε για αρκετές μέρες λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την Εθνική Βενεζουέλας. Ο Πάολο Τραμετσάνι θα συμβουλευτεί και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Μορφή και αναλόγως θα πράξει.

Τα δεδομένα για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό δεν είναι τα ίδια. Παρόλο που είναι διαθέσιμος καθώς βρισκόταν στην αποστολή του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δεν είναι τόσο απλό να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί σε 90λεπτο με υψηλό τέμπο. Ο «Ντέβι», βλέπετε, έχει να αγωνιστεί από τις 5 Ιανουαρίου, όταν αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο από το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Δόξα (15η αγωνιστική). Συν τοις άλλοις, οι παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του έχουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Ο Τόμας, καταβάλλει πάντως τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια στις προπονήσεις ώστε να είναι πανέτοιμος για να δώσει λύσεις, όταν ο Ιταλός κόουτς κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ