aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν βλέπουν την ώρα

ΑΠΟΕΛ: Δεν βλέπουν την ώρα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με βραδινή προπόνηση στο «Μαριγιάμπολε», στάδιο που θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας (19:00), ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει την προετοιμασία του, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να βάζει ασφαλώς τις τελευταίες πινελιές στο πλάνο. Η πρώτη μονομαχία με τη Σούντουβα για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών ώστε να φανερώσουν την ανωτερότητά τους, θέτοντας έτσι σε στέρεες βάσεις την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Το 90λεπτο επί λιθουανικού εδάφους απέναντι σε ένα σύνολο που βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, αποτελεί γερό τεστ για τους πρωταθλητές μας. Θα φανούν σε πρώτη φάση οι αντοχές τους μετά από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και πρωτίστως, το πόσο καλά έχουν προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Διαβάστε επίσης: H πρόβλεψη του Αλ-Τάαμαρι στο Goal

Δεν χωρεί ιδιαίτερης ανάλυσης για να καταλάβει κανείς πως ο ΑΠΟΕΛ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα εμφανιστεί όπως πρέπει. Δηλαδή, να είναι πολύ καλά «διαβασμένοι» οι παίκτες, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να έχουν καθαρό μυαλό ώστε να μετουσιώσουν σε γκολ τις φάσεις που θα δημιουργήσουν.

Διαβάστε επίσης: Βινίσιους και Σόουζα μιλούν στην Βραζιλία για το Τσάμπιονς Λιγκ

Το χθεσινό ταξίδι στη Λιθουανία, στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν πως θα είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν άλλη μια σεζόν. Ξεκάθαρος στόχος είναι η πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να φτάσει έως τους χρυσοφόρους ομίλους, όσο δύσκολο και αν είναι με τις διαφοροποιήσεις που έγιναν από την ΟΥΕΦΑ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποκλείσει τέσσερις ομάδες για να απογειωθεί στα γκρουπ, με τον βαθμό δυσκολίας των αντιπάλων να αυξάνεται. Για παράδειγμα, στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα που είναι επίσης φαβορί για να προσπεράσει το εμπόδιο της Σπάρτακς Γιούρμαλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ