aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν θα «ξηλώσει» την ενδεκάδα, τα δεδομένα με Βούρο-Καρλάο

ΑΠΟΕΛ: Δεν θα «ξηλώσει» την ενδεκάδα, τα δεδομένα με Βούρο-Καρλάο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αυτή τη φορά, ο Πάολο Τραμετσάνι δεν σκοπεύει να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά να κάνει λίγες διορθωτικές κινήσεις ώστε να λειτουργήσει πιο αρμονικά ο ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Ιταλό προπονητή είναι στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πραξιτέλης Βούρος, που αποτελεί τον πιο σταθερό αμυντικό παίκτη κατά τους τελευταίους μήνες, ούτε χθες μπήκε σε φουλ ρυθμό προπόνησης, κάτι που προφανώς αφαιρεί πιθανότητες στον Ελλαδίτη ώστε να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα. Την ίδια ώρα, ο Καρλάο αισθάνεται καλύτερα, οπότε θέτει υποψηφιότητα για να αγωνισθεί. Φτάνει, ασφαλώς, να βγάλει και τη σημερινή προπόνηση χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο πόδι.

Διαβάστε επίσης: Ο Τάαμαρι «προβάρει» συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Εάν ο Βραζιλιάνος κριθεί πανέτοιμος, τότε θα αποτελέσει βασική επιλογή για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έχοντας ως παρτενέρ τους Νικόλα Ιωάννου, Γιώργο Μερκή. Εκτός και αν ο Πάολο Τραμετσάνι προτιμήσει τον σχηματισμό 4-2-3-1 αντί του 3-4-3, δηλαδή παίξει με δύο στόπερ και τους Αντόνιο Γιάκολις (δεξιά), Καζού (αριστερά) να συνθέτουν το παζλ στην οπισθοφυλακή.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που ο Μπόι Βάτερμαν είναι σε καλή κατάσταση θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Σε διαφορετική περίπτωση θα διατηρηθεί ο Ραφαέλ Ρόμο. Ο Λούκας Σόουζα θα είναι στη μεσαία γραμμή, έχοντας ως παρτενέρ έναν εκ των Σάββα Γκέντσογλου, Νούνο Μοράις. Ο Ελλαδίτης αποτέλεσε βασική επιλογή στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ο Πορτογάλος δεν είχε αγωνισθεί σε αυτά ούτε δευτερόλεπτο.

Όσον αφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχει πλειάδα επιλογών. Οι Γκάγιας Ζαχίντ, Μούσα Αλ-Τάαμαρι, Λέο Νατέλ, Γιώργος Εφραίμ, Ρομάν Μπέζιακ αποτελούν αξιόπιστες λύσεις, με τον πρώτο και τελευταίο λόγο να έχει ο Ιταλός προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ