aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν θα τα παρατήσει η Αλμερία και ο ζάμπλουτος Αλ-Σέιχ για Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Δεν θα τα παρατήσει η Αλμερία και ο ζάμπλουτος Αλ-Σέιχ για Τάαμαρι

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Είναι γνωστό πως η ισπανική Αλμερία, είναι η ομάδα στης οποίας το ρεπορτάζ αναφέρθηκε αρκετές φορές το όνομα του Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Τις περισσότερες ίσως… Σε νεότερο δημοσίευμα, λοιπόν, αυτή τη φορά από την ισπανική ιστοσελίδα «Vipdeportivo.es», αναφέρεται πως η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν παραιτείται από την προσπάθειά της να αποκτήσει τον Ιορδανό-αστέρι του ΑΠΟΕΛ και θα επιδιώξει μάλλον να τινάξει την μπάνκα (για τα δεδομένα της) για να τον αποκτήσει. Σε τι ποσό θα αντιστοιχεί αυτό το… ξετίναγμα της μπάνκας όμως, δεν αναφέρεται…

Ακολούθως, γίνεται αναφορά στην καριέρα του Τάαμαρι, τονίζοντας πως το ιορδανικό πρωτάθλημα ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει την ποιότητα και την τεχνική κατάρτιση του κι έτσι ο ΑΠΟΕΛ που ανακάλυψε πρώτος το ταλέντο του Ιορδανού σταρ, κινήθηκε αστραπιαία και τον έκανε δικόι του.

«Παρόλα αυτά, ο ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που επένδυσε στον ποδοσφαιριστή κι έγινε το ισχυρότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Το μαργαριτάρι της ασιατικής χώρας προσγειώθηκε στην πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της Κύπρου, όπου, επιπλέον, θα είχε ορισμένες δυνατότητες να παίξει στις μέγιστες ηπειρωτικές συνεδρίες», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος πως ο ΑΠΟΕΛ απέρριψε ήδη μία πρώτη προσφορά από την Αλμερία και ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν σοβαρές προσφορές από ομάδες όπως η πορτογαλική Μπράγκα, αλλά και από άλλους συλλόγους της Ισπανίας και μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Επίσης, οι ισπανοί συνάδελφοι δεν ξεχνάνε το γεγονός πως ο Τάαμαρι έχει συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν με τον ΑΠΟΕΛ και οι γαλαζοκίτρινοι επιδιώκουν να επεκτείνουν τη σύμβασή τους με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν κλείνει πόρτες σε ενδιαφερόμενες ομάδες από άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης.

«Η Αλμερία, υπό τη διοίκηση του νέου και πλούσιου ιδιοκτήτη της Τουρκί Αλ-Σέιχ, παρακολουθεί στενά τον νεαρό ακραίο επιθετικό. Με το σωστό χρηματικό ποσό η Αλμερία θα μπορούσε να αποκτήσει έναν παίκτη που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να πραγματοποιήσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν», αναφέρεται καταληκτικά.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά σε κυπριακά δημοσιεύματα κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι Ισπανοί ρεπόρτερ οι οποίο ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ανδαλουσιάνικης ομάδας, ενημερώνονται από τα ΜΜΕ της χώρας μας, ωστόσο δεν γίνεται καμία αναφορά στο θέμα με την Πάφος FC και στην πρόταση που υπέβαλε κι αυτή προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για τον Τάαμαρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ