aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν θα… κάνει ο γιατρός την ενδεκάδα!

ΑΠΟΕΛ: Δεν θα… κάνει ο γιατρός την ενδεκάδα!

Με τον Μοχάμεντ Μπεν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και τον Φρεντερίκο Μακέντα να μπαίνει ορεξάτος στην εξίσωση του συνόλου, εκστρατεύει ο ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα για να μετρήσει δυνάμεις με την ΑΕΚ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δεν τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση απλά και μόνο επειδή οι προσθήκες Ιανουαρίου, βρίσκονται στη «φαρέτρα» του για το άκρως σημαντικό ντέρμπι κορυφής.

Ή από το γεγονός πως ο Γκιόργκι Κοσταντίνοφ είναι, μετά από ένα μήνα, ξανά διαθέσιμος. Χαμογελά πολύ περισσότερο επειδή, βλέπει το ιατρικό δελτίο να συμπεριλαμβάνει μόλις δύο ποδοσφαιριστές. Τον Λούκας Βιγιαφάνιες που άρχισε ωστόσο να ανεβάζει ρυθμό και τον Τάσο Δώνη που δέχθηκε χτύπημα στον αστράγαλο, λίγο προτού σκοράρει στο παιχνίδι με τον Ακρίτα.

Ο Σέρβος προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει το αγωνιστικό πλάνο που θεωρεί, με βάση την αποκρυπτογράφηση των κιτρινοπράσινων, ότι θα οδηγήσει την ομάδα του σε σπουδαίο «διπλό». Εν ολίγοις, όπως λέει χαριτολογώντας ο ίδιος, δεν θα… κάνει ο γιατρός την ενδεκάδα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ