aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν θα αιφνιδιάσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Δεν θα αιφνιδιάσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολόγησε και χθες την κατάσταση των παικτών του ΑΠΟΕΛ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα που αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια των γαλαζοκιτρίνων να προλάβουν το τρένο της πρώτης εξάδας. Εκτός από την επιλογή των προσώπων που απάρτιζαν την αποστολή, πήρε τις τελικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές.

Οι Φράνσις Ουζόχο, Εμίλιο Ενσούε, Γιώργος Μερκής, Πάουλο Βινίσιους, Χρίστος Γουίλερ, Ανουάρ Τουχαμί, Τομάς ντε Βινσέντι, Γκάγιας Ζαχίντ, Βίκτωρ Κλωναρίδης και Τζο Γκάρνερ θεωρούνται οι επικρατέστεροι. Την άλλη θέση διεκδικούν τρεις ποδοσφαιριστές (Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ντιεμερσί Εντονγκαλά). Υπενθυμίζουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος» (28/11/20), ο ΑΠΟΕΛ είχε κερδίσει με 3-0. Και τα τρία γκολ πέτυχε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάριους Λουντεμό, Τζακ Μπερν, Άντχε Νούχιου και Κώστας Αποστολάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ