aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν συμπληρώθηκε ακόμη το παζλ

ΑΠΟΕΛ: Δεν συμπληρώθηκε ακόμη το παζλ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Προτεραιότητα για τον ΑΠΟΕΛ ήταν η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, διαφορετικού από αυτούς που υπήρχαν στο ρόστερ. Και έγινε. Ενέταξε στη «μηχανή» τον Αντρίγια Πάβλοβιτς, αισιοδοξώντας πως με τον Σέρβο θα ενδυναμωθεί τρομερά η γραμμή κρούσης.

Ο Πάολο Τραμετσάνι έχει έναν βασικό πυλώνα στην οπισθοφυλακή από την αρχή της προετοιμασίας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Λαφράνς. Μετά τον Λίνιους Χαλένιους, πήρε άλλον στράικερ (Αντρίγια Πάβλοβιτς) και τον έχει μαζί του ώστε να τον προετοιμάσει καταλλήλως για τον πρώτο σταθμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κρατήσει ικανό κορμό από πέρυσι, ενισχύθηκε σημαντικά το σύνολο στη μεσαία γραμμή και με άλλον έναν ποιοτικό παίκτη στην άμυνα, η ομάδα θα έχει ανεβάσει αυτομάτως κατακόρυφα τη δυναμική της.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αυτό που προβληματίζει και μάλιστα πολύ…

Οι μετεγγραφές, όπως καταλαμβάνετε, δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο ΑΠΟΕΛ αναζητά άλλον έναν στόπερ με προοπτική ώστε να τονώσει περισσότερο το κέντρο της οπισθοφυλακής. Με αυτόν, θα έχει ο Ιταλός προπονητής την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει και στα άκρα τους Πραξιτέλη Βούρο, Νικόλα Ιωάννου. Το παζλ δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί και σίγουρα ο Θρύλος θα παρουσιαστεί ακόμη πιο ενδυναμωμένος, ιδιαίτερα εάν το ταξίδι στην Ευρώπη είναι μακρινό. Στόχος που θα φέρει επιπρόσθετες μετεγγραφές προς το τέλος του Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ