aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν προκύπτει ανάγκη αποχώρησης για τις δύο μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: Δεν προκύπτει ανάγκη αποχώρησης για τις δύο μετεγγραφές

Εντείνονται οι διεργασίες στον ΑΠΟΕΛ για ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ο Πάουλο Βινίσιους Σόουζα ντος Σάντος, ή απλώς Πάουλο Βινίσιους είναι σε επαφές με τους γαλαζοκίτρινους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η μετεγγραφή του είναι δεδομένη.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης επιθυμεί ενίσχυση και στο αριστερό άκρο με ποδοσφαιριστή που αν είναι δυνατό να μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy μία περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Σουηδού, Μάρτιν Όλσον (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

Μετά την αποχώρηση των Γένσεν, Ατζίλι και Ζεράλδες δεν υπάρχει ανάγκη αποδέσμευσης άλλου ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, αφού υπήρχε ήδη κενή θέση από την πώληση του Μούσα Τάαμαρι.

Το κατά πόσο θα προκύψουν περισσότερες αποχωρήσεις από το ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων θα διαφανεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, όταν και κλείνει το μετεγγραφικό «παράθυρο». Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει καμία ενημέρωση από πλευράς Σάββα Πουρσαϊτίδη για αποχώρηση κάποιου παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ