aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν «πνίγηκε» ο Τραμετσάνι

ΑΠΟΕΛ: Δεν «πνίγηκε» ο Τραμετσάνι

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Πάολο Τραμετσάνι διαδέχθηκε τον Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και στο ντεμπούτο του έμελλε να πέσει κατευθείαν στα βαθιά, κόντρα σε μία ομάδα που μέχρι χθες ήταν αλάνθαστη. Μπορεί να μην άρχισε τις υποχρεώσεις του με νίκη, όμως στο «παρθενικό» παιχνίδι της θητείας του στους «γαλαζοκίτρινους» ο Ιταλός προπονητής επιβίωσε, δεν πνίγηκε.

Διαβάστε επίσης: Μακρής: «Είχα πολλά να δώσω στον ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

Παρόλο που επέλεξε να παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ με μια συντηρητική τακτική, έχοντας στο αρχικό σχήμα τρεις μέσους με αμυντικά κυρίως χαρίσματα, είδε την ομάδα του να αποδίδει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναέτρησης. Γι’ αυτό και αμυντικά οι πρωτευουσιάνοι τα πήγαν καλύτερα από ότι στα προηγούμενα ματς, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ρέζα: «Δεν είμαι σημαντικός τώρα για τον ΑΠΟΕΛ»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσίασε ο ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό ντέρμπι στο ΓΣΠ ήταν στη δημιουργία ευκαιριών, εκεί που αναμένεται να δοθεί πλέον το μεγαλύτερο βάρος ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων. Η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία έβαλε την ομάδα έτσι κι αλλιώς στη διαδικασία να γίνουν πρώτα οι διορθώσεις όπου παρουσιάζονται οι αδυναμίες, ώστε να έρθει και το θέαμα. Το σημαντικό μέχρι τότε για τους «γαλαζοκίτρινους» είναι να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι δεν έχει το ραβδί και επέλεξε τον εύκολο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ