aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν πιέζονται και υπάρχει λόγος…

ΑΠΟΕΛ: Δεν πιέζονται και υπάρχει λόγος…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από επιλογές, άλλο τίποτα για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ! Οπότε, δεν θα τα βάψει μαύρα ο Τόμας Ντολ εάν στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Εφραίμ και του Τόμας ντε Βινσέντι στο επικείμενο παιχνίδι με τη Δόξα. Όσο καλοί ποδοσφαιριστές κι αν είναι, υπάρχουν (και με το παραπάνω) ιδανικές λύσεις ώστε η ομάδα της Λευκωσίας να ξεκλειδώσει την πράσινη αμυντική διάταξη και να υπερκεράσει, εν τέλει, την αντίσταση της αντιπάλου στο ΓΣΠ. Εννοείται ότι δεν θα αποτελέσει δικαιολογία η οποιοδήποτε απουσία εάν ο ΑΠΟΕΛ αποτύχει να συνεχίσει το βράδυ του Σαββάτου, με την απόλυτη  συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα.

Το ζητούμενο είναι αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση όταν είναι υγιείς και ασφαλώς, απολύτως έτοιμοι για προσφορά. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξαναμπούν στο ιατρικό δελτίο κι ως εκ τούτου να αυξηθούν αυτομάτως οι πιθανότητες επανάληψης της περσινής εφιαλτικής γι’ αυτούς σεζόν. Δεν θα πιεστούν από κανέναν, θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα που τους δόθηκε και θα ανεβάσουν στροφές στην ώρα τους.

Ο Γιώργος Εφραίμ είχε αγωνισθεί μόλις 539 λεπτά στο πρωτάθλημα, μόλις 100 περισσότερα από την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Οι ενοχλήσεις κυρίως στο γαστροκνήμιο και η θλάση πρώτου βαθμού έκαναν μαρτύριο την καθημερινότητά του κατά τη λήξασα σεζόν. Ο διεθνής 30χρονος άσος, κουβαλά ασφαλώς «γεμάτο» ιστορικό από μυϊκούς τραυματισμούς, οπότε χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Σκέφτεται και πλάνο με Αλωνεύτη, στο… περίμενε ο Μακρής

Την περασμένη εβδομάδα είχε αποκλειστεί από την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες με Καζακστάν και Ρωσία ένεκα διάτασης μυός. Παρόλο που το πρόβλημα δεν εμπνέει ιδιαίτερης ανησυχίας, θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμό όταν κριθεί πως είναι πανέτοιμος. Αναλόγως της ετοιμότητας που θα δείξει, θα κριθεί και η συμμετοχή του.

Όσον αφορά στον Τόμας ντε Βινσέντι, τώρα, μέτρησε 866 λεπτά στο περσινό πρωτάθλημα, αδυνατώντας να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Τρεις φορές μπήκε στο ιατρικό δελτίο ένεκα προβλήματος στο γαστροκνήμιο, αποκόμισε ενδιάμεσα θλάση δεύτερου βαθμού και άλλα μικροπροβλήματα (αιμάτωμα, φούσκωμα στο πόδι κ.ά.).

Ως εκ τούτου, ο Αργεντινός άσος δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί σε ικανοποιητικές εμφανίσεις, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που είχε καταβάλει.  Από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο χτύπησαν και φέτος την πόρτα του «Ντέβι», μένοντας μοιραία εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τη Σεβίλλη, απαιτείται υπομονή. Όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνισθεί απέναντι στη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ